Tip voor mooie wenkbrauwen!

Vind je het moeilijk om je wenkbrauwen op peil te houden? Hier is zoals ik het doe … en zo haal je ook niet teveel haartjes weg. Want dat is een fout die teveel mensen maken, dat ze teveel epileren.

wb1          wb3      Pak een potlood of liniaal erbij. Hou die zoals de pijltjes staan op het rechterplaatje.  Dat zijn de lijnen die je aan moet houden.

wenkbrauw 023 Catrice ( kruitvat) heeft dit wenkbrauwen kitje, heel handig. Zet met het kwastje en jouw kleur de streepjes, als op het plaatje. Ben niet bang met streepjes zetten, dit kun je later met wattenstaafje weghalen.

  1. vanuit de ooghoek omhoog, dat is het begin.
  2. is het hoogste punt.
  3. is het einde van de wenkbrauw.

<

p>Ik maak dus 3 markeringen en trek dus een rechte lijn bovenkant wenkbrauw en vandaar uit ga je beginnen. Van punt 1 naar 2 rechte lijnen zetten. En van punt 2 naar 3 rechte lijnen zetten.

photo2collageimage

Punt 2 naar punt 3 werk je naar een smal puntje toe.

Zo heb je hele duidelijke rechte wenkbrauwen en zo kan je ook makkelijk zien welke haartjes je onder en boven  wilt weghalen. Zorg dat je met spiegel voor het raam staat , zo kan je het goed zien.

photo2collageimage1

Sorry, deze foto is een beetje wazig uitgevallen, maar hier zie je hoe duidelijk de wenkbrauwen zijn en bij het kitje zit een klein pincetje waar je de haartjes mee weg kan halen. Als je dit hebt gedaan kan je met een wattenstaafje of met een borsteltje de kleur wat vervagen naar eigen smaak.

wenkbrauwen3hou wel je eigen natuurlijke wenkbrauw aan, dat is het mooiste en je kleurt hem dan een soort van , in. Trek haartjes die uitsteken niet meteen eruit maar probeer ze bij te knippen met een schaartje.

Succes en echt…. het ziet er moeilijker uit dan dat het is! Gewoon proberen!   Catrice 3.99  🙂

groetjes Pascale ♥

Advertenties
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in beauty en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Tip voor mooie wenkbrauwen!

  1. Handig! With love ♥ S.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s