Dior en zijn reclame campagnes

Om te beginnen wil ik ff deze van dior met jullie delen, een prachtig stukje film voor Dior gemaakt over hun horloge De Dior VIII ..
toen ik dit filmpje zag dacht ik alleen maar.. Yes please ..

Mooi hè! Ik vind het altijd knap als zo’n reclame bureau je kan raken door goed in elkaar gedraaide beelden met bijpassende muziek. Gooi er nog wat effecten erdoor heen en mijn aandacht heb je..
Zo zag ik ook weer de nieuwe spring collectie van Cristian Dior voorbij komen. Prachtige kleurige foto’s waar je wel naar wilt kijken omdat de vrolijke kleurtjes je aandacht trekken.

20140202-164344.jpg de palletjes alleen al zijn op zichzelf aandachttrekkers. Laat staan de campagne eromheen. Ze spelen dit voorjaar zo perfect in op de nude trend, met hun eigen pastel kleurige spring collection die daar perfect op kan aansluiten. Daarom zo ook weer deze reclame campagne zo goed gebracht. Het model heeft hoog haar vol met pastelkleurige wat poederachtige rozen, prachtig gedaan..dan de palletjes zelf..kleine kunstwerkjes..

Al hun reclame campagnes vallen mij altijd op, of het nu om parfum gaat, make up, tassen, horloges 👆..
Ze zijn altijd erg rustig doordat ze vaak met 1 of een paar bepaalde kleuren werken zodat het product waar het om gaat goed naar de voorgrond komt. Ook laten ze vaak bekende sterren in hun reclame blokken of campagnes meedoen.
wie kent deze niet..een prachtig stukje in elkaar gedraaid vakwerk! Ook een leuk detail; al die overleden sterren die Dior laat terug komen, zoals Marilyn Monroe

Deze dan, een beetje vreemd maar wel goed! Alle producten komen zo duidelijk naar voren in deze reclame. Hier hebben ze er voor gekozen geen modellen te gebruiken zodat de aandacht echt naar het product gaat. Wat dan knap is om de aandacht van de kijkers erbij te houden..dat is hier zeker gelukt door de manier waarop ze met de producten spelen …

And last but zeker not least , Robert Pattinson..schittert in deze kleine Dior movie .

Kleine goed in elkaar gedraaide filmpjes vind ik het, bijna geen reclame meer te noemen ..of is juist reclame kleine in elkaar gedraaide filmpjes?.. Tja ..eigenlijk wel natuurlijk.Maar mooi zijn ze..
Groetjes Pepita 💫

20140204-174410.jpg

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in beauty, Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s